Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag vrijblijvend informatie aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  CPO  »  CPO projecten  »  CPO 'de Achtkanters'
. 

CPO 'de Achtkanters'

In Groot-Ammers hebben starters met budgetten vanaf €145.000 zelf het initiatief genomen voor de bouw van 15 starterswoningen. De vereniging heeft in zijn architectenkeuze ons bureau geselecteerd als architect. Hiermee werd een leuk en uitdagend ontwerpproces gestart. Het resultaat zijn mooie, gevarieerde en duurzame woningen.

CPO Groot-Ammers starterswoningen
Blok 1 CPO Groot-Ammers

Ontwerp

Het ontwerp bestaat uit 15 starterswoningen. De woningen zijn verdeeld over blokken van 5 en 10 woningen. De bewoners hebben zelf invloed gehad over het uiterlijk van hun gevels. Hierdoor ontstond een gevarieerd, kleurrijk geheel. Vervolgens hebben we alle wensen en ideeën verwerkt in één totaalontwerp.

Voor- en achtergevel CPO woning
Achtergevel blok 2 CPO Groot-Ammers

Samen droomhuizen ontwikkelen

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is in Groot-Ammers een uitkomst voor starters op de woningmarkt. Het bouwkavel is gevestigd op de locatie 'Zuid-Oost'. De vereniging is bij de ontwikkeling extra ondersteund door adviesbureau BIEB (Bouwen In Eigen Beheer) uit Eindhoven.

Ontwerpsessie architect en bewoners CPO
Ontwerpsessie met de bewoners en de architect

€100.000 CPO subsidie

De provincie Zuid-Holland heeft een cheque van 100.000 euro overhandigd aan gemeente Liesveld. Dit bedrag is bedoeld als CPO subsidie. De vereniging betaald hiermee een groot deel van de ontwikkelkosten. Nadat de subsidieregeling in Zuid-Holland gestart is heeft Gemeente Liesveld als eerste gebruik gemaakt van de subsidie.

CPO Subsidie overhandiging de Achtkanters
Overhandiging CPO subsidie aan de vereniging

Links

 > nieuwsbericht feestelijke 1e paal CPO project

omhoog