Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag vrijblijvend informatie aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  CPO  »  CPO projecten  »  CPO Heukelum
. 

CPO Heukelum

In Heukelum hebben 12 starters zelf het initiatief genomen voor de bouw van 12 woningen. De groep heeft ons hierbij geselecteerd als architectenbureau. Samen met de groep werd een intensief en leuk ontwerptraject gestart. De persoonlijke inbreng van de individuele bewoners heeft geresulteerd in 12 mooie, diverse woningen.

CPO Heukelum gemeente Lingewaal
CPO project Heukelum

Kartrekkers

Voordat het project begon zijn er een aantal kartrekkers geweest die het traject met de gemeente verzorgd hebben. Na diverse inspraakmomenten en gesprekken met de gemeente kregen de kartrekkers een bouwveld toegewezen met een gunstige grondprijs. Dit maakte het voor de starters mogelijk om plannen te maken om in eigen beheer hun droomwoning te bouwen.

Voordeur en erker van een CPO woning
Dakkapel woning CPO project

1,5 jaar doorlooptijd

In een vroeg stadium heeft de groep besloten om over te gaan tot het formeren van een bouwteam. Hierbij is de aannemer van Wijk Bouw in een vroeg stadium betrokken om de eerste calculaties te maken. De belangrijkste voordelen hiervan waren de vroege prijszekerheid en de snelle doorlooptijd van de planning. Het traject van ontwerp t/m de oplevering van de woningen heeft nog geen 1,5 jaar geduurd.

Feestelijke 1e paal

Afwerking

Bijna alle woningen zijn volledig behangklaar opgeleverd. Ook zijn bij veel woningen de badkamers en de keukens in de bouw meegenomen. Enkele bewoners hebben besloten dit in eigen beheer uit te voeren. De mooie basisafwerking geeft de bewoners de mogelijkheid om eenvoudig de eindafwerking te bepalen en de woningen in te richten en te stofferen.

Zolder met gedraaide kap in CPO woning
Zolder met gedraaide kap in CPO woning
Woonkamer behangklaar CPO Heukelum

omhoog