Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  Woningen: verbouw  »  Klassieke uitbreiding
. 

Klassieke uitbreiding

Bij een klassiek interieur hoort een woning met een klassieke uitstraling. Vanuit de wensen voor het interieur is deze woning grootschalig verbouwd en uitgebreid. Als interieurarchitect en architect werd zowel het landelijk-klassieke uiterlijk als een klassiek interieur ontworpen.

Situatie voor verbouwing
Huidige situatie (na verbouwing)

Grootschalige verbouwing

De woning is gebouwd op een groot perceel met veel groene ruimte. De extra beschikbare bouwruimte is optimaal gebruikt voor de uitbreiding van de woning. Met deze grootschalige verbouwing werd het huis als het ware 'voltooid'. De woning werd opnieuw ingedeeld en er werd een extra kelder gebouwd. Bij deze uitbreiding is de wens voor een klassiek interieur meegenomen in het ontwerp van zowel interieur als exterieur.

Voorzijde woning (huidige situatie)
Voorzijde woning na de verbouwing

Het proces

De klassieke elementen en grote ruimtes bepalen mede de luxe, ruimtelijke uitstraling van deze woning. In het proces zijn de details zeer nauwkeurig ontworpen en gedetailleerd. Ook is er toezicht gehouden op de gewenste uitvoering in de bouw. Met de oplevering werd het gewenste doel behaald: vernieuwd wonen in een klassiek interieur.

omhoog