Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  Woningen: nieuwbouw  »  Nieuwbouw landhuis
. 

Nieuwbouw landhuis

Bij de nieuwbouw van dit landhuis is ingespeeld op de landelijke ligging in de Alblasserwaard. Het landhuis is gebouwd op een ruim perceel. De authentieke stijl wordt versterkt door de vele details en het rieten dak. Het totale project omvat een woonoppervlakte van ruim 300 m2 en 1.000 m3.

Vooraanzicht landhuis

Ruimte in het polderlandschap

Waar nu de nieuwbouw van dit landhuis is gevestigd stond vroeger een boerderij. Hierdoor staat de woning in het polderlandschap en is er veel ruimte aan de voor- en achterkant van de woning. Aan de voorzijde is dit ingevuld met een vijver. Aan de achterzijde bevindt zich een tuin met een wijds uitzicht.
 
In de woning zijn o.a. 4 slaapkamers ontworpen en een bergzolder. Passend bij de nieuwbouw van een landhuis zijn zaken als een ruime vide, een open haard en het open karakter richting het uitzicht op de polder. Naast de woning is een bijpassende ruime garage gebouwd.

Ruime tuin in polderlandschap

Van schets tot oplevering

Als architect van dit landhuis zijn we van schets tot oplevering betrokken geweest. Samen met de opdrachtgever werkten we vanaf het schetsplan van grof naar fijn. Na het ontwerp en de bouw van de woning bood het de opdrachtgever de gewenste luxe, kwaliteit en uitstraling.

Open vide en entree van de woning
De vide is open tot aan de nok. Rechts de entree van de woning

omhoog