Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  Woningen: nieuwbouw  »  Moderne semi-bungalow
. 

Moderne semi-bungalow

Bij de bouw van deze moderne semi-bungalow is er maximaal gebruik gemaakt van de ruimte. De woning, garage en berging zijn hierbij als één geheel ontworpen.

Voorgevel semi-bungalow

Oriëntatie op het polderlandschap

Aan de voorgevel zijn het lijnenspel van de dakrand, de omlijstingen van de ramen en de  glazen bouwstenen bepalend voor het beeld. De achtergevel bevat veel openheid, licht en ruimte. Het ontwerp is dus sterk georienteerd naar het open polderlandschap.

Achtergevel semi-bungalow met zicht op de polder
Zicht op de polder vanuit de bungalow
Uitzicht semi-bungalow op polderlandschap

Ruimte

In de bungalow is er veel ruimte beschikbaar. Bij binnenkomst is er zowel via de woonkamer als de vide zicht naar buiten. Naast de kamers op de begane grond zijn er ook op de verdieping slaap- en sanitairruimtes.

Modern kozijn bungalow (amerikaans elzenhout)
Halfsteens metselverband semi-bungalow

Materialen

De materiaalkeuze is natuurlijk gekozen. Het metselwerk heeft een warme, natuurlijk kleur. De houten kaders van de kozijnen komen hier mooi op uit.

Duurzaamheid

De installaties in de semi-bungalow zijn zeer duurzaam opgezet. Er worden bodemcollectoren gebruikt in combinatie met een warmtepomp. Door de warmtewisselaar kan in de zomer de koelte uit de bodem gebruikt worden voor de koeling van de woning. Ook wordt de warmte uit het douchewater teruggewonnen en is er een zonnecollector geplaatst die door middel van de zon water opwarmt.

omhoog