Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag vrijblijvend informatie aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  Diensten
. 

Diensten

Ons bureau begeleidt u van schets tot oplevering. Aspecten zoals vergunningen, de aannemerskeuze, begrotingen en interieuradvies kunnen we volledig verzorgen en coördineren. Door onze betrokkenheid met uw situatie bieden we maatwerk tot in het kleinste detail.

Projecten

Ons bureau is sinds 1983 actief in de bouw en verbouw van allerlei soorten gebouwen. Enkele voorbeelden zijn woningen, bedrijfspanden, scholen en kerken. Daarnaast hebben we veel ervaring met speciale projecten zoals CPO projecten, herbestemmingen en de verbouw van (rijks)monumenten.

Grote diversiteit aan projecten

Vrijblijvend advies

Elk (ver)bouwplan begint met een idee. Bij dit idee ontstaan er bij u allerlei vragen. Wat is er mogelijk met ons budget? Zijn deze ideeën wel mogelijk op die plek? Door onze kennis en ervaring zijn wij graag bereid u vrijblijvend te adviseren over uw mogelijkheden. Neem contact op om uw vragen voor te leggen of een afspraak te maken.

Ons team in overleg

Kwaliteitszorg

Voor een optimale dienstverleing besteden we veel zorg aan kwaliteit en het volgen van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn we altijd up-to-date van uw mogelijkheden. Ook zijn we aangesloten bij erkende organisaties als de BNA, BNI en het architectenregister SBA (registratie-nummer 1.890127.010 als architect en interieurarchitect).

omhoog