Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  Duurzaamheid
. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons aan de orde van de dag. Duurzaamheid gaat verder dan alleen energiebesparing. We willen u en uw omgeving op lange termijn kwaliteit bieden met onze ontwerpen. Hiermee bieden we u een langere houdbaarheid van uw eigendom: een duurzaam resultaat. In de onderstaande 3 speerpunten kunt u lezen hoe u duurzaamheid terug ziet in ons werk.


1. Duurzame materialen en installaties

Van warmtepomp tot isolatie: we zijn ervaren en altijd up-to-date in het toepassen van de nieuwste duurzame technieken en materialen.


2. Duurzame architectuur

Tijdloze kwaliteit en toekomstgerichte ontwerpen. Een duurzaam gebouw begint bij duurzame architectuur.


3. Duurzaam verbouwen en renoveren

Een duurzame manier van verbouwen en renoveren verdient zich snel terug in geld en comfort. Wat zijn uw ambities?


De schop in de grond op duurzame wijze

Stichting 'BlauwZaam'
Ook is ons bureau actief in de stichting 'BlauwZaam'. Met name in de werkgroep 'bouwen en wonen' zetten we duurzaam bouwen regionaal op de kaart. Ook delen we kennis over duurzaamheid met particulieren en ondernemers. Meer informatie hierover vindt u op de website van BlauwZaam.

26% CO2 reductie
Een beter milieu begint bij jezelf. We hebben ons dan ook aangesloten bij een convenant waarin we onze CO2-voetprint bijhouden en binnen 3 jaar streefden naar 10% CO2 reductie. Na het 3e jaar heeft ons bureau een daling van ruim 26 procent kunnen bereiken qua CO2 uitstoot (zie overzicht in pdf). We delen de kennis hierover graag met andere bedrijven en onze opdrachtgevers.


Links

> Interview themakrant 'bewust' september 2012
> Interview 'duurzaam ondernemen' 2011


omhoog