Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  Duurzaamheid  »  Duurzaam verbouwen en renoveren
. 

Duurzaam verbouwen en renoveren

Duurzaam bouwen geldt niet alleen voor nieuwbouw. Bij een verbouwing of renovatie attenderen we u graag op de mogelijkheden met duurzaamheid.

Tocht, vocht en hoge energielasten

Veel oudere panden zijn niet goed geïsoleerd. Dit geeft problemen met vocht, comfort en hoge energielasten. Vaak kunnen deze problemen met relatief eenvoudige maatregelen verholpen worden. Een goed voorbeeld is de onderstaande (monumentale) boerderij. In dit project is er met na-isolatie nabij gevels, vloeren en de beglazing een leefbaar binnenklimaat ontstaan.

Voorbeeld duurzaam verbouwen

Verbouwen wordt dus duurzaam als we duurzame oplossingen mee-nemen in het totaalplan. Naast eerdergenoemde redenen kunt u door de regelgeving van vergunningen vaak niet om duurzaamheid heen.

Gebruiksgenot

Door duurzaamheid in het ontwerp mee te nemen wordt uw gebouw niet alleen mooier en functioneler. Het gebouw krijgt ook meer comfort, lagere energielasten en een gezonder klimaat. Hierdoor biedt het gebouw u meer gebruiksgenot, dit is een doel waar we u graag mee bedienen.

Resultaat renovatie boerderij
Sinds de renovatie van deze boerderij voldoet het weer aan alle energienormen

Aanpak

In een oriënterend gesprek bespreken we altijd eerst uw huidige situatie. Hoe comfortabel is de huidige situatie en hoe hoog zijn uw energielasten? Vervolgens bepalen de mogelijkheden van het pand en uw wensen de verdere investeringen in duurzaamheid. Dit verwerken we vervolgens op efficiënte wijze in het totaalplan om zo duurzaam te verbouwen. Onze ervaring leert dat duurzaam verbouwen en renoveren zich vaak snel terugverdient.

Meer weten over uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Pagina's duurzaamheid

1. Duurzame materialen en installaties
2. Duurzame architectuur
3. Verbouwen en renoveren

omhoog