Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag vrijblijvend informatie aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's

Home  >  Nieuws  > 

Duurzame architect

.


12-05-2010. ‘het Kontakt’ vroeg naar onze visie op duurzaamheid als architect. Duurzaamheid is verweven in onze rol als architect, ons bureau en ons werk. We nemen u mee naar onze 6 vormen van duurzaamheid.
 

1. Duurzame architectuur

Als architect ontwerpen we duurzame architectuur van tijdloze kwaliteit. Daarnaast houden we rekening met toekomstige in- en uitbreidingen. Door creatief om te gaan met deze aspecten (vormgeving en flexibiliteit) kan onze architectuur met zijn tijd 'meegroeien'.
 
Duurzaam materiaal van duurzame kwaliteit
Combinatie van duurzame materialen, duurzame vormgeving en kwaliteit 
  

2. Duurzaam bouwen met duurzame materialen

We zijn ervaren en altijd up-to-date in het benutten van de nieuwste materialen. Kiest u voor duurzame kwaliteit, een duurzame oorsprong (zoals duurzaam hout) of materialen die uw gebouw energiezuinig maken? De juiste afwegingen en combinaties maken vanuit uw situatie: dat is onze taak als architect.
  

3. Duurzame installaties

Met duurzame installaties kunt u duurzaam wonen en kosten besparen. We zijn bekend met de actuele opties uit de markt. We kijken altijd eerst goed naar uw situatie en uw mogelijkheden. Zo komen we tot een passende oplossing om uw gewenste steentje bij te dragen.
 
Duurzame installaties op een bouwtekening
Moderne, duurzame installaties verwerkt in een bouwtekening  
 

4. Duurzame investering

Wij denken graag met u mee. Zo ontdekken we logische, doordachte oplossingen. Door vooruit te kijken houden we rekening met uw financiële consequenties op korte en lange termijn. Een doordacht ontwerpproces geeft hierbij al rendement vanaf uw eerste idee.

 
 

5. Duurzaam ondernemen

Binnen ons bedrijf denken we duurzaam. Al meer dan 25 jaar kijken we vooruit en maken we plannen voor de toekomst. Dit doen we niet alleen voor u maar ook voor ons bureau. We gebruiken moderne, efficiënte middelen en zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen en regelgeving.
  

6. Duurzaam verbouwen

Het herzien van uw woning, bedrijf of gebouw is vaak de moeite waard. Qua energie en functionaliteit is extra winst vaak mogelijk. Met zomaar ‘verbouwen’ doet u uw gebouw vaak tekort. Door alle aspecten en consequenties te herzien komen we tot oplossingen voor een succesvolle verbouwing op lange termijn!
  

Links

> Start bouw duurzame appartementen

   
 
Home  >  Nieuws  >  Duurzame architect