Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag vrijblijvend informatie aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  Nieuws  »  Verbouwing Nieuwland opgeleverd
. 

Verbouwing Nieuwland opgeleverd

19-01-2015  |  In Nieuwland is de bijzondere verbouwing van een voormalig schoolgebouw opgeleverd. Het schoolgebouw is beschermd als gemeentelijk monument door de gemeente Zederik. Ons bureau heeft voor dit pand een ontwerp gemaakt om een nieuwe invulling te geven door middel van 3 starterswoningen. Deze woningen zijn gerealiseerd naast de woning die al in het pand was ondergebracht.


Straatgevel van de verbouwde voormalige school
Straatgevel van het pand aan de Breezijde in Nieuwland

Oude situatie van het pand

Compact

De starterswoningen hebben een compacte, efficiënte indeling. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken gerealiseerd. Boven zijn 2 slaapkamers en een badkamer gemaakt, de zoldervloer is hierbij opengewerkt. Hierdoor worden de oude balken van het pand zichtbaar en ontstaat er een sfeer die past bij het pand.


Monumentale sfeer in het interieur

Achtergevel starterswoningen

Totaalplan

De woningen zijn onderdeel van het totaalplan op deze locatie. Dit totaalplan omvat, naast de ontwikkeling van deze drie starterswoningen, ook de nieuwbouw van 6 twee-onder-een-kapwoningen op het achterterrein. Alle woningen worden gerealiseerd door Blokland Bouwpartners. De verkoop van deze woningen is inmiddels gestart. Een impressie van het totaalplan is hieronder weergegeven:


Totaalplan projectontwikkeling Nieuwland
Totaalplan projectontwikkeling Nieuwland

omhoog