Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  Utiliteitsbouw  »  Drukkerij van der Perk
. 

Drukkerij van der Perk

Dankzij de groei in het aantal orders zocht drukkerij van der Perk naar een nieuwe locatie voor de drukkerij. In Groot-Ammers werd een kavel gevonden waar we deze nieuwe drukkerij realiseerden.

Drukkerij Van der Perk te Groot-Ammers

Één geheel

Zowel de kantoorruimten, de bedrijfshal met de drukkerij en de neven- ruimtes zijn in het ontwerp opgenomen. Samen met de opdrachtgever is er met succes een onderkomen gebouwd die past bij deze tijd. Het nieuwe pand is efficiënt, ruim en biedt ruimte voor groei.

De trap van het kantoor
De trap van het kantoor

'De klant voelt zich welkom'

Zowel de kantoorruimten, de bedrijfshal met de drukkerij en de neven- ruimtes zijn in het De directie van drukkerij van der Perk over het gebouw: 'het allerbelangrijkste is dat de klant zich welkom voelt in ons nieuwe pand'.

De trap van het kantoor
Doorkijk naar de drukkerij vanuit de hal

Full-service taak als architect

Als architect hebben we dit project als één geheel uit kunnen voeren. Door onze betrekking als architect en interieurarchitect werd zowel het interieur als het exterieur op elkaar afgestemd. Onze werkzaamheden waren full-service: vanaf de eerste schetsen tot de laatste oplevering mochten we dit project met succes en veel plezier begeleiden.

Links

 > website Van der Perk 

omhoog