Presentatiemap
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Vraag geheel vrijblijvend onze presentatiemap aan.
Artist impression video
> Bekijk meer video's
Home  »  Utiliteitsbouw  »  Verbouwing kantoorgebouw
. 

Verbouwing kantoorgebouw

In Sliedrecht ondervond dit kantoorgebouw een complete verbouwing en aanpassing. Het interieur werd modern vormgegeven door onze interieurarchitect. Daarnaast werden er qua architectuur diverse aanpassingen gedaan aan o.a. het terrein en de entree.

De entree met nieuwe luifel en schuifdeur

Vergaderzaal en balie / plafond

Kantine van Univé kantoor en design van de restyling van de trap

Oud en nieuw

Op onderstaande afbeeldingen ziet u enkele vergelijkingen tussen vroeger en nu. Een metamorfose als deze ook iets voor uw locatie? Neem gerust contact op met ons architectenbureau.

De vroegere entree met sobere eenvoudige opbouw
Huidige entree met de luifel die veel passieve zonne-energie brengt
Situatie van de entree hal tijdens de bouw
Huidige inrichting en ontwerp van het interieur

Links

 > contact

omhoog