Nieuws over projecten en opleveringen

 1. Oplevering van Montapacking

  In 2018 woedde er een brand in de hoofdvestiging van Montapacking. Al snel ontstond het voornemen om een nieuwe vestiging terug te bouwen op dezelfde locatie. Recent is de bouw van het nieuwe kantoor met aangebouwd distributiecentrum afgerond.

 2. Start bouw elf woningen Ameide

  Na een voorspoedig verkooptraject en een periode van bouwvoorbereiding is de bouw van het project gestart met de sloop van de voormalige meelfabriek in Ameide.

 3. Adeleck opgeleverd

  In Groot-Ammers is het project ‘Adeleck’ opgeleverd. In dit appartementencomplex met appartementen en penthouses wordt wonen met zorg en horeca gecombineerd.

 4. Bouwen schuurwoningen gestart

  In Vlist is gestart met de bouw van twee schuurwoningen. De woningen zijn onderdeel van de herontwikkeling van een voormalig bedrijfsterrein. Deze schuurwoningen worden gebouwd in opdracht van familieleden. Daardoor kan er nu en in de toekomst naar elkaar omgekeken worden.

 5. Nieuw kantoor

  Na maanden van slopen, verbouwen en inrichten is het dan eindelijk zover. Ons architectenbureau heeft zich gevestigd in een nieuw kantoor in de monumentale vestingstad Nieuwpoort.

 6. 1e paal Montapacking Molenaarsgraaf

  Ruim een jaar geleden woedde er een brand in de hoofdvestiging van het bedrijf Montapacking in Molenaarsgraaf. Met het slaan van de eerste paal is de bouw begonnen van een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor.