Nieuws

 1. Eerste paal gezondheidscentrum Noordeloos

  In Noordeloos is de eerste paal geschroefd van het nieuw te bouwen gezondheidscentrum. Op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum zullen er drie appartementen gerealiseerd worden. De gebruikers en bewoners van het nieuwe pand zijn betrokken geweest bij het hele proces.

 2. Opdracht advies uitkoopregeling

  In 2017 is er een landelijke regeling in werking getreden voor het uitkopen van woningen onder hoogspanningsleidingen. De gemeente Molenlanden koopt onder deze regeling woningen aan die vervolgens gesloopt worden. Als architectenbureau adviseren we de gemeente bij dit proces.

 3. Oplevering van Montapacking

  In 2018 woedde er een brand in de hoofdvestiging van Montapacking. Al snel ontstond het voornemen om een nieuwe vestiging terug te bouwen op dezelfde locatie. Recent is de bouw van het nieuwe kantoor met aangebouwd distributiecentrum afgerond.

 4. Start bouw elf woningen Ameide

  Na een voorspoedig verkooptraject en een periode van bouwvoorbereiding is de bouw van het project gestart met de sloop van de voormalige meelfabriek in Ameide.

 5. Adeleck opgeleverd

  In Groot-Ammers is het project ‘Adeleck’ opgeleverd. In dit appartementencomplex met appartementen en penthouses wordt wonen met zorg en horeca gecombineerd.

 6. Bouwen schuurwoningen gestart

  In Vlist is gestart met de bouw van twee schuurwoningen. De woningen zijn onderdeel van de herontwikkeling van een voormalig bedrijfsterrein. Deze schuurwoningen worden gebouwd in opdracht van familieleden. Daardoor kan er nu en in de toekomst naar elkaar omgekeken worden.