Nieuws

 1. Bouwen schuurwoningen gestart

  In Vlist is gestart met de bouw van twee schuurwoningen. De woningen zijn onderdeel van de herontwikkeling van een voormalig bedrijfsterrein. Deze schuurwoningen worden gebouwd in opdracht van familieleden. Daardoor kan er nu en in de toekomst naar elkaar omgekeken worden.

 2. Nieuw kantoor

  Na maanden van slopen, verbouwen en inrichten is het dan eindelijk zover. Ons architectenbureau heeft zich gevestigd in een nieuw kantoor in de monumentale vestingstad Nieuwpoort.

 3. 1e paal Montapacking Molenaarsgraaf

  Ruim een jaar geleden woedde er een brand in de hoofdvestiging van het bedrijf Montapacking in Molenaarsgraaf. Met het slaan van de eerste paal is de bouw begonnen van een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor.

 4. Verbouwing monument Gouda

  Philip en Kirsten uit Gouda kochten een oude, monumentale boerderij aan de Goudseweg in Gouda. Ze schakelden ons architectenbureau in om het te verbouwen tot hun droomhuis.

 5. Bouwkavels Vlist

  Ons bureau is gevraagd om een visie te creƫren voor het voormalige bedrijventerrein van de organisatie Kruiswijk in Vlist. Na de verhuizing van het bedrijf kwam het terrein vrij en is er een plan gemaakt voor woningbouw. De verkoop van de kavels is inmiddels gestart.

 6. Zusterklooster Gorinchem

  Ons bureau heeft de bijzondere opdracht ontvangen om een zusterklooster in Gorinchem een nieuwe bestemming te geven. Het pand uit 1851 is altijd goed onderhouden en biedt veel ruimte en karakter op een mooie locatie.

 7. Nieuwbouw Montapacking

  In de vestiging van Montapacking in Gorinchem is het ontwerp voor de nieuwbouw van de hoofdvestiging in Molenaarsgraaf gepresenteerd aan omwonenden. Deze locatie werd een jaar geleden getroffen door een brand. Er vielen geen slachtoffers. Het gebouw kon echter wel als verloren worden beschouwd. Met opgeheven hoofd nam Montapacking het initiatief om met ons een plan te ontwikkelen voor een geheel...
 8. Verbouwing Stadhuis Nieuwpoort

  In Nieuwpoort wordt het rijksmonumentale Stadhuis verbouwd. Het Stadhuis fungeert momenteel als museum en vergaderlocatie voor de Historische Kring Nieuwpoort. De gemeente Molenlanden is eigenaar van het gebouw en wil met de Historische Kring Nieuwpoort in het gebouw een eigentijdse expositie geven over de Oude Hollandse Waterlinie. Ook dient het gebouw veiliger, duurzamer, flexibeler en...
 9. Start verkoop jaren ’30 woningen

  In Groot-Ammers Zuidoost worden twee nieuwe vrijstaande woningen ontwikkeld. Ons bureau maakte een ontwerp in jaren ’30 stijl, passend bij de ruimte en ligging van de woningen. De ruime woningen zijn gasloos en worden gebouwd volgens de huidige eisen met onder andere een warmtepomp, hoge isolatiewaarden en zonnepanelen. De inhoud van de woningen bedraagt circa 650 m3. Na de verkoop zal door...
 10. Nieuwbouw Adeleck gestart

  In Groot-Ammers is de nieuwbouw van Adeleck gestart. In dit appartementencomplex met appartementen en penthouses wordt wonen met zorg en horeca gecombineerd. Het oorspronkelijke plan op deze locatie was het verbouwen van het voormalige kantorencomplex van de organisatie ‘Nebest’ tot zorgappartementen en een woning. Terwijl de verbouwing vergevorderd was ontstond er een brand waarbij...