Nieuws

 1. Adeleck opgeleverd

  In Groot-Ammers is het project ‘Adeleck’ opgeleverd. In dit appartementencomplex met appartementen en penthouses wordt wonen met zorg en horeca gecombineerd.

 2. Bouwen schuurwoningen gestart

  In Vlist is gestart met de bouw van twee schuurwoningen. De woningen zijn onderdeel van de herontwikkeling van een voormalig bedrijfsterrein. Deze schuurwoningen worden gebouwd in opdracht van familieleden. Daardoor kan er nu en in de toekomst naar elkaar omgekeken worden.

 3. Nieuw kantoor

  Na maanden van slopen, verbouwen en inrichten is het dan eindelijk zover. Ons architectenbureau heeft zich gevestigd in een nieuw kantoor in de monumentale vestingstad Nieuwpoort.

 4. 1e paal Montapacking Molenaarsgraaf

  Ruim een jaar geleden woedde er een brand in de hoofdvestiging van het bedrijf Montapacking in Molenaarsgraaf. Met het slaan van de eerste paal is de bouw begonnen van een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor.

 5. Verbouwing monument Gouda

  Philip en Kirsten uit Gouda kochten een oude, monumentale boerderij aan de Goudseweg in Gouda. Ze schakelden ons architectenbureau in om het te verbouwen tot hun droomhuis.

 6. Bouwkavels Vlist

  Ons bureau is gevraagd om een visie te creƫren voor het voormalige bedrijventerrein van de organisatie Kruiswijk in Vlist. Na de verhuizing van het bedrijf kwam het terrein vrij en is er een plan gemaakt voor woningbouw. De verkoop van de kavels is inmiddels gestart.

 7. Zusterklooster Gorinchem

  Ons bureau heeft de bijzondere opdracht ontvangen om een zusterklooster in Gorinchem een nieuwe bestemming te geven. Het pand uit 1851 is altijd goed onderhouden en biedt veel ruimte en karakter op een mooie locatie.

 8. Nieuwbouw Montapacking

  In de vestiging van Montapacking in Gorinchem is het ontwerp voor de nieuwbouw van de hoofdvestiging in Molenaarsgraaf gepresenteerd aan omwonenden. Deze locatie werd een jaar geleden getroffen door een brand. Er vielen geen slachtoffers. Het gebouw kon echter wel als verloren worden beschouwd. Met opgeheven hoofd nam Montapacking het initiatief om met ons een plan te ontwikkelen voor een geheel...