Modern verbouwde bungalow

Hoe tover je een gedateerde bungalow om naar één modern geheel? Daar weten wij wel raad mee. Het resultaat mag er zijn bij deze modern verbouwde bungalow.

De vroegere bungalow op deze locatie was zeer gedateerd. De uitdaging lag in het ontwerpen van een moderne bungalow binnen de kaders van de bestaande fundering. Het eindresultaat is een moderne bungalow met veel ruimte, licht en luxe.

Resultaat na verbouwen van de bungalow in moderne stijl
Resultaat na verbouwen van de bungalow in moderne stijl

Oog voor detail

De materialen en kleuren in de bungalow zijn modern uitgevoerd. In het ontwerp en tijdens de uitvoering is er veel aandacht besteed aan de details. De verdiepte voeg in het metselwerk geeft de woning een chique uitstraling en er is een hoogwaardige afwerking toegepast. Door een moderne aanbouw te plaatsen op de zijgevel is er meer leefruimte gecreëerd.

Moderne aanbouw verbouwde bungalow
Moderne aanbouw verbouwde bungalow

Bungalow verbouwen als totaalplan

Ook de tuin en het terrein is opgenomen in het ontwerp. De bungalow ligt op een relatief groot terrein in een mooie omgeving. Om de bungalow heen is het terrein verhoogd zodat er een groot onderheid terras gerealiseerd kon worden, dit was een grote wens van de opdrachtgever. Op deze manier is er een mooie overgang ontstaan van de leefruimte in de bungalow naar de tuin en andersom.

Door de bungalow te verbouwen als totaalplan zijn alle gedateerde, op zichzelf staande onderdelen veranderd in één modern geheel.

Situatie voor verbouwen van de bungalow
Situatie voor verbouwen van de bungalow

Grijs metselwerk bij verbouwen van moderne bungalow

Gerelateerde projecten